English (US) | Nederlands
Zondag 9 mei 2004
Burgos-Covarrubias
70km
licht bewolkt, na aankomst regen

Zondag 9 mei 2004 Burgos-Covarrubias 70km licht bewolkt, na aankomst regen

We ontbijten naast de kathedraal, doen wat boodschappen voor de lunch en na het standbeeld van El Cid te hebben bekeen fietsen we over een fietspad langs de rivier de stad uit.
Als we Burgos echt verlaten begint het toch meteen met niet al te heftig op en neer te gaan. Hebben wat moeite om een dorpje te vinden waar we koffie kunnen drinken.
Komen via een lange slingerweg Covarrubias binnen; de binnenstad is echt een binnenstad waar je door poorten met hele dikke muren in kan komen. Leuk stadje, wel toeristisch. We zijn redelijk vroeg en vinden een hostal waar men in het restaurant nog druk met de lunch bezig is maar dat daarna dicht gaat, maar we kunnen wel blijven slapen, dus dat doen we.
We verblijven er kennelijk tegelijkertijd met een club oude 2CV's en Fiat 500 liefhebbers, want het hele plein staat vol met die oude dingetjes.
We beginnen tegenover ons hostal met een spellletje scrabble als ik mij goed herinner en besluiten de avond met het eten van een simpele maaltijd vlakbij de rivier die het stadje begrenst.

Reacties

Voeg reactie toe

Nog geen reacties. Schrijf de eerste reactie!

  •  

Share Photo

Foto-informatie

Populaire labels

Navigator

  • Spanje2004 121 - Burgos, de Bazens wachten op de aankomst van de Idenburgs
  • Zondag 9 mei 2004
Burgos-Covarrubias
70km
licht bewolkt, na aankomst regen
  • Spanje2004 001 - Burgos, we gaan ontbijten